A vendégház

Home   »   Vendégház

A Vendégház

A Rézmozsár étterem és vendégház Kiskunhalas belvárosában a városháza épületében 7 db klimatizált,fürdőszobával, wi-fi-vel, tévével és hűtőszekrénnyel ellátott szobákkal várja vendégeit.

Az étterem kitűnő konyhája nagyon népszerű a környéken. Az elhelyezkedésének köszönhetően minden fontosabb üzlet vagy hivatal 100 m-en belül elérhető.

Szobáink

2 darab 2 ágyas, 4 darab 3 ágyas (ebből három szoba 2 ágy + pótágy), és 1 darab 4 ágyas kényelmes, jól felszerelt szobákkal várjuk kedves vendégeinket.

Reggeli 4500 Ft./fő/nap áron.

2 ÁGYAS SZOBA

A 2 személyes szoba egy klimatizált, fürdőszobával, wi-fi-vel, tévével, hűtőszekrénnyel ellátott szoba. A Rézmozsár étterem és vendégház Kiskunhalas belvárosában a városháza épületében található.

Részletek

Ár űrlap: 32,000Ft 2 éjszaka

Részletek megtekintése


3 ÁGYAS SZOBA

A 3 személyes szoba (ebből egy szoba 3 ágyas, három szoba pedig 2 ágyas +pótágy, a szabad helyek függvényében) egy klimatizált, fürdőszobával, wi-fi-vel, tévével, hűtőszekrénnyel ellátott szoba. A Rézmozsár étterem és vendégház Kiskunhalas belvárosában a városháza épületében található.

Részletek

Ár űrlap: 42,000Ft 2 éjszaka

Részletek megtekintése


4 ÁGYAS SZOBA

A 4 személyes szoba egy klimatizált, fürdőszobával, wi-fi-vel, tévével, hűtőszekrénnyel ellátott szoba. Reggeli 4500 Ft./fő/nap. A Rézmozsár étterem és vendégház Kiskunhalas belvárosában a városháza épületében található.

Részletek

Ár űrlap: 52,000Ft 2 éjszaka

Részletek megtekintése